Beoordelingen van Cafetaria Muggennet Werkendam

Recente recensies van Cafetaria Muggennet Werkendam

5 sterren na 32 reviews

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Supergoed. Erg blij, netjes bestelling bij mijn (oude)ouders bezorgd, in deze ingewikkelde tijd. Heel fijn ook dat jullie zo snel reageren op pb op Facebook. Nogmaals erg bedankt!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Kapsalon was heerlijk En keurig geholpen in deze moeilijke tijd

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld zo bestellen online. Stond netjes optijd klaar. Enige min punt is dat je niet zelf kan beslissen online welke saus je bij je snack wil dus bv als je Mexicano speciaal wil moet je een los bakje bestellen. Zou wel handig zijn als je saus bij een snack kunt bijvoegen.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles wat we besteld hadden was op tijd klaar en aanwezig de kwaliteit was ook goed we hebben lekker gegeten volgende keer weer

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben genoten van de heerlijke friet, frikandel speciaals, en kroketten.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Gemakkelijk en snel te bestellen, top systeem! Online betaald en keurig op tijd de bestelling opgehaald. We gaan zeker vaker gebruik maken van de online bestel service.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het contact is prettig, de app werkt prima.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

👍👍👍

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima friet, handig om online te bestellen. Ik vraag er altijd bij, omdat ik 2 jongens met een pindaallergie heb of ze op willen passen met satesaus in de buurt van mijn bestelling.....toen deze bestelling opgehaald werd, werd er een soort van sneer gegeven dat er nooit satesaus in de buurt van de friet komt. Is het de bedoeling dat ik dit niet meer aangeef of wat dan ?? Reactie op pinda kan dodelijk zijn.

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Precies op tijd klaar en heel makkelijk te bestellen online

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

5 sterren geef ik niet dan blijft er ruimte over om te verbeteren. friet is lekker, maar de snacks mogen naar mijn mening, (smaak) ietsje minder hard gebakken worden. bediening is heel goed.

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Super makkelijk dat online bestellen , staat altijd volgens afspraak klaar.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik had via internet besteld. Ik was er al voor tijd. Bestelling stond al klaar. Alles was al behoorlijk koud geworden. Dat is erg jammer.

, 30-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en hele goede service, het eten staat altijd stipt op tijd klaar als wij dit online bestellen!

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heb dit nog nooit eerder bij jullie gehad . Had vanavond een friet pindasaus . Ik kom thuis , friet erg bleek en heel slap. En het ergste nog ik heb de hele avond al buik pijn en loop het de hele tijd op te boeren . Enig idee wat dit geweest is ???

, 14-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit spullen netjes op tijd super goede service

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online bestellen. De afhaaltijd klopt ook goed.

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik had een frietje pinda speciaal besteld. Bij thuiskomst heb ik een frietje pinda gekregen..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

werkt prima

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed en snel. Helaas miste er een product....

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar en goed

, 12-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Dank voor de bezorgservice,keurig op tijd

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Wat onzettend handig om online te bestellen. Ideaal!

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Super deze service ?