Beoordelingen van Cafetaria Muggennet Werkendam

Recente recensies van Cafetaria Muggennet Werkendam

5 sterren na 52 reviews

, 06-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Super handig dat je ver van te voren kan bestellen en een tijd van afhalen kan opgeven. Was goed warm en smaakte nog vers 😄

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed op tijd, warme friet.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Was weer top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Helemaal top, die bestelling via internet zeker blijven doen, ook na de Corona tijd

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Snelle, goede en vriendelijke service.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestelling netjes verzorgd en precies op tijd klaar. Kwaliteit een prima.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Kwalitatief goed product, beleeft personeel en de bestelling staat netjes op tijd klaar. Dus Toppy

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

het eten was bij jullie overheerlijk. Het was mij goed bevallen. De frietjes waren vers. Goed frituurvet. Ik hoop dat het de volgende keer weer zo lekker is.

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk eten, klant vriendelijk, bestelling op tijd klaar.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zelfs na een ritje Werkendam-Rijswijk was de friet nog prima en ook nog warm!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bestellen online goed bevallen, ideaal voor in de coronatijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer een super levering! Snel en perfect.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Online bestelling makkelijk kunnen uitvoeren. Bestelling was op afgesproken tijd klaar. Heerlijk gegeten!

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Geen shoarma schotel bestellen, droog vlees doorde patat gemikt, geen saus, slordig dus,sla was oud.

, 18-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Super friet en snacks, vriendelijk personeel en altijd tijd voor een praatje. Ik kom er al jaren en hoop nog heel veel te mogen komen.

, 17-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit geen klagen.vriendelijk personeel.ik geef jullie een 10

, 15-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele goede kwaliteit/ prijs verhouding, de service is erg goed en heel vriendelijk personeel... Top! 👍🏻

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Fantastisch!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Supergoed. Erg blij, netjes bestelling bij mijn (oude)ouders bezorgd, in deze ingewikkelde tijd. Heel fijn ook dat jullie zo snel reageren op pb op Facebook. Nogmaals erg bedankt!

, 04-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Kapsalon was heerlijk En keurig geholpen in deze moeilijke tijd

, 30-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed geregeld zo bestellen online. Stond netjes optijd klaar. Enige min punt is dat je niet zelf kan beslissen online welke saus je bij je snack wil dus bv als je Mexicano speciaal wil moet je een los bakje bestellen. Zou wel handig zijn als je saus bij een snack kunt bijvoegen.

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles wat we besteld hadden was op tijd klaar en aanwezig de kwaliteit was ook goed we hebben lekker gegeten volgende keer weer

, 27-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben genoten van de heerlijke friet, frikandel speciaals, en kroketten.

, 22-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Gemakkelijk en snel te bestellen, top systeem! Online betaald en keurig op tijd de bestelling opgehaald. We gaan zeker vaker gebruik maken van de online bestel service.

, 21-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 20-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Het contact is prettig, de app werkt prima.

, 18-03-2020

Kwaliteit:

Rating

👍👍👍

, 08-03-2020

Kwaliteit:

Rating

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima friet, handig om online te bestellen. Ik vraag er altijd bij, omdat ik 2 jongens met een pindaallergie heb of ze op willen passen met satesaus in de buurt van mijn bestelling.....toen deze bestelling opgehaald werd, werd er een soort van sneer gegeven dat er nooit satesaus in de buurt van de friet komt. Is het de bedoeling dat ik dit niet meer aangeef of wat dan ?? Reactie op pinda kan dodelijk zijn.

, 29-02-2020

Kwaliteit:

Rating

, 23-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Precies op tijd klaar en heel makkelijk te bestellen online

, 09-02-2020

Kwaliteit:

Rating

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

5 sterren geef ik niet dan blijft er ruimte over om te verbeteren. friet is lekker, maar de snacks mogen naar mijn mening, (smaak) ietsje minder hard gebakken worden. bediening is heel goed.

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Super makkelijk dat online bestellen , staat altijd volgens afspraak klaar.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik had via internet besteld. Ik was er al voor tijd. Bestelling stond al klaar. Alles was al behoorlijk koud geworden. Dat is erg jammer.

, 30-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en hele goede service, het eten staat altijd stipt op tijd klaar als wij dit online bestellen!

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heb dit nog nooit eerder bij jullie gehad . Had vanavond een friet pindasaus . Ik kom thuis , friet erg bleek en heel slap. En het ergste nog ik heb de hele avond al buik pijn en loop het de hele tijd op te boeren . Enig idee wat dit geweest is ???

, 14-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit spullen netjes op tijd super goede service

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online bestellen. De afhaaltijd klopt ook goed.

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik had een frietje pinda speciaal besteld. Bij thuiskomst heb ik een frietje pinda gekregen..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

werkt prima

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed en snel. Helaas miste er een product....

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar en goed

, 12-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Dank voor de bezorgservice,keurig op tijd

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Wat onzettend handig om online te bestellen. Ideaal!

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Super deze service ?