Beoordelingen van Cafetaria Muggennet Werkendam

Recente recensies van Cafetaria Muggennet Werkendam

5 sterren na 16 reviews

, 11-01-2020

Kwaliteit:

Rating

5 sterren geef ik niet dan blijft er ruimte over om te verbeteren. friet is lekker, maar de snacks mogen naar mijn mening, (smaak) ietsje minder hard gebakken worden. bediening is heel goed.

, 30-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Super makkelijk dat online bestellen , staat altijd volgens afspraak klaar.

, 17-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik had via internet besteld. Ik was er al voor tijd. Bestelling stond al klaar. Alles was al behoorlijk koud geworden. Dat is erg jammer.

, 30-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit en hele goede service, het eten staat altijd stipt op tijd klaar als wij dit online bestellen!

, 05-10-2019

Kwaliteit:

Rating

Heb dit nog nooit eerder bij jullie gehad . Had vanavond een friet pindasaus . Ik kom thuis , friet erg bleek en heel slap. En het ergste nog ik heb de hele avond al buik pijn en loop het de hele tijd op te boeren . Enig idee wat dit geweest is ???

, 14-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit spullen netjes op tijd super goede service

, 01-08-2019

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk online bestellen. De afhaaltijd klopt ook goed.

, 17-06-2019

Kwaliteit:

Rating

Ik had een frietje pinda speciaal besteld. Bij thuiskomst heb ik een frietje pinda gekregen..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-05-2019

Kwaliteit:

Rating

werkt prima

, 07-04-2019

Kwaliteit:

Rating

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Goed en snel. Helaas miste er een product....

, 30-03-2019

Kwaliteit:

Rating

Op tijd klaar en goed

, 12-02-2019

Kwaliteit:

Rating

Dank voor de bezorgservice,keurig op tijd

, 19-01-2019

Kwaliteit:

Rating

, 05-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Wat onzettend handig om online te bestellen. Ideaal!

, 04-01-2019

Kwaliteit:

Rating

Super deze service ?