Beoordelingen van Cafetaria Muggennet Werkendam

Recente recensies

4.0
Marina de Boef
10 juni 2024

Prima. De saus mag van mij los. Anders zit heel de friet onder de mayo.

.
5 juni 2024

Eigenlijk nooit klachten maar had vandaag best wel oude taaie opgebakken friet die al paar keer gebakken was.

Fam
2 juni 2024

Jammer dat opmerkingen niet gelezen worden. En raar dat 15 cent voor tasjes in gediend word terwijl je papieren zak krijgt.

John
18 mei 2024
Zijnstra
31 maart 2024

De frikandellen waren koud

Arjen
21 maart 2024

Normaal gesproken altijd goed,nu de friet veel te hard gebakken.

Danny Visser
6 maart 2024
Arie van der vlies
18 februari 2024
Joost Kant
12 februari 2024

Na vorige keer een zak friet vergeten erbij te doen, misten we nu de pindasaus die ik erbij had besteld. Zou fijn zijn dat jullie alles controleren voordat de tassen meegegeven worden. Omdat ik wat eerder weg moest ,had ik de bestelling ophalen om 17:00 gezet. Mijn dochter kwam het ophalen ,maar de bestelling moest nog in de pannen na 17:00. Uiteraard was de kwaliteit weer uitstekend, daar is niets op aan te merken. Groeten Joost.

Kees van Peer
29 januari 2024
Tatum
29 december 2023

Muggennet heeft naar mijn mening de beste patat voor een goede prijs, altijd lekker :p

Schouwenburg
20 december 2023
J
10 december 2023
Marjolein Uijl
19 november 2023

Ik wist eerlijk gezegd niet dat je via de website kon bestellen maar doordat ik even naar menukaart wilde kijken kwam ik op de site. Bestelling was keurig op tijd klaar en heerlijk gegeten

Tatum Rip
17 november 2023

Goede hoeveelheden voor een goede prijs en altijd lekker!

Talitha den Haan
22 oktober 2023

Bestelling was op tijd klaar en helemaal compleet

Marleen Verhorst
16 oktober 2023

Had een grote schnitzel besteld en kreeg een kleine ! Na contact gelukkig goed opgelost !

Talitha den Haan
3 oktober 2023

Bestelling klopte en op tijd klaar TOP

Angela van den Berg
11 september 2023

Helaas kreeg ik niet mijn volledige bestelling mee. Ik heb direct gebeld, er werd opgenomen met het verzoek aan mij te wachten, vervolgens enkele minuten lang niet te woord gestaan. In de tussentijd ben ik teruggereden om de rest van mijn bestelling op te halen. Die was niet goed verpakt, dus ik kwam thuis met lekkende milkshakes. Normaal gaan mijn bestellingen gelukkig een stuk beter.

Mich
9 september 2023
Marina
22 augustus 2023

Prima, en op tijd klaar. Frikadel speciaal is niet meer online te bestellen, als ik goed gekeken heb. Dat is jammer.

Reactie van Cafetaria Muggennet

Hallo Marina, Bedankt voor uw beoordeling! Wat betreft de frikandel speciaal: als u op de frikandel klikt, kunt u de saus erbij kiezen. Als u door de sauslijst scrolt kunt u ook kiezen voor speciaal saus. Team Muggennet

Henk Groeneveld
19 augustus 2023

Netjes op tijd en warm Goed van smaak. Precies zoals het hoort

Hanneke
23 juli 2023

Vriendelijke, snelle sercive en lekkere friet

MK
13 juli 2023

Heerlijk broodje maar het beleg mag zeker wat royaler.

Marina de Boef
29 juni 2023

Op tijd klaar, goed warm en lekker

Jannette van den Heuvel
21 juni 2023

De produkten zijn heerlijk alleen komt het nog wel eens voor dat er dingen missen in de bestelling. Nu al 2x achter elkaar. Het wordt daarna netjes afgehandeld maar het is gewoon vervelend.

Isa
10 april 2023

Het was op tijd klaar en we hebben lekker gegeten.

Marleen
24 maart 2023

Alles was weer naar wens

M kardol
12 maart 2023

Was super lekker friet goed gebakken echt overheerlijk

Jolanda van der Linden
6 maart 2023

Bij het supertje hete kip was de kip zeer klein gesneden. Zelfs de stukjes ui waren nog groter. Niet zoals je het zou krijgen als bij het menu.

Marina
30 januari 2023

Prima, goed van smaak en kwaliteit.

Daniëlle
21 januari 2023

Heel fijn om online frietjes en snacks te bestellen. Je kan zelf je tijd aanklikken. En is op de bestelde t8jd ook netjes klaar. Hief nooit lang te wachten. En het smaakt naar meer.

Marina de Boef
16 januari 2023

De tijd loopt behoorlijk uit. Verder prima, makkelijk en lekker.

Ingrid De Koning
11 december 2022

Service is heel goed. Smaak verschilt, stoofvlees was erg zout

Danielle
8 december 2022

Heerlijk gegeten! Fijne snackbar.

broekmeulen
26 november 2022

bestellen via de app is super! kwaliteit is goed, met enige regelmaat mist er alleen wat in de bestelling en dat is wel vervelend

Jolanda kuup
25 november 2022

Alles was goed warm...op de duurste snack na, die was echt koud..heel jammer!

De Boer
16 oktober 2022
Tinke
30 september 2022
A. Versluis
24 september 2022

Snacks waren al bijna koud.

Tandheelkundig Centrum Werkendam
21 september 2022

Een zeer goede cafetaria. Bezorging keurig op tijd. Deze cafetaria weet wat kwaliteit is, alleen maar lekkere producten. Je wordt er altijd snel en vriendelijk geholpen.

Goed
27 augustus 2022
Ivo
21 augustus 2022

Super lekker gegeten, was wat ik ervan verwachtte. eten was exact op tijd klaar toen ik langsliep dus dat was helemaal mooi op de zondag avond.

LA
5 augustus 2022

Friet was slap en niet warm. Belgische sate was koud en taai Ik vond het niet voor herhaling vatbaar Sorry

Petra Van der Meij
26 juni 2022

Heel handig om online te bestellen , bestelling was keurig op tijd klaar en kwaliteit is ook prima in orde .

Niek
25 juni 2022

Bestelling was perfect op tijd klaar, dus goed warm en hij was compleet. Gewoon weer top dus!

mich
3 juni 2022

Het was top, goeie service in de zaak waar het overzicht door in het bijzonder één medewerker goed in de gaten gehouden werd. Dit terwijl hij zelf ook de bestellingen in hoog tempo verwerkte! 💪🏻👌🏻👍🏻

Familie
25 mei 2022

Snelle service, warme friet en alles exact op tijd kunnen ophalen.

Han
8 mei 2022

Prima op tijd klaar en alles zat erin. En zoals altijd was het weer heerlijk.

Sara
4 mei 2022
Familie
20 april 2022

De bestelling stond exact op tijd klaar, alles was goed warm en lekker.

Flucas
10 april 2022

Heel goed mijn extra wensen opgevolgd bij de online bestelling. Friet en snacks altijd lekker

Cheapfixit
31 maart 2022
Miranda
28 maart 2022

Bestelling was niet compleet.voor 8 personen friet besteld en betaald en voor 4 personen friet gekregen.

Fred
27 maart 2022

De friet + snacks waren erg lekker

Paul Monshouwer
11 maart 2022
Emmy
11 februari 2022

Dik in orde!

Jan Ippel.
30 januari 2022

Geweldige friet en snacks. Vriendelijk personeel. Alles stond op tijd klaar. Toppy

Nancy
23 januari 2022
Piet
20 januari 2022

alles was weer keurig op tijd!

Paans
15 januari 2022
Ina
3 januari 2022

Gemakkelijk via de website te bestellen en stond op tijd klaar.

N
22 december 2021

Makkelijk bestellen en netjes op tijd afhalen top

Marinda Gerrets
16 december 2021

De saus over de frikandelen was beetje erg veel volgende keer mag het best minder

M.Groeneveld
4 december 2021

Gemakkelijk, op tijd en lekker.

Vd
4 december 2021
L
1 december 2021

Snelle service, alles stond op tijd klaar, vriendelijk personeel.

Heida Waal
25 november 2021

Voor de 2e keer op rij was de bestelling niet compleet en de Belgische saté was koud. Normaal altijd heel tevreden over het eten en de service

John
22 november 2021

Helaas waren de pindasaus en joppiesaus niet meegeleverd met de bestelling

R van de Bank
21 november 2021

't Gebeurt niet vaak, maar blijkbaar iets niet goed gegaan. 'k Miste in onze bestelling broodje mexicano de luxe. Wel zat er een bamischijf met mayonaise bij de bestelling terwijl we alleen een bamischijf hadden besteld. Over gebeld en voicemail ingesproken en email gestuurd.

Ria
27 oktober 2021

Prima👍🏼

Corrie
23 oktober 2021
Anja Groeneveld
11 oktober 2021

Ik kom er niet vaak maar dit overtrof m'n verwachtingen. Heerlijke friet en een prachtige salade. Halve haan was ook echt perfect! Aanrader!

A.M. Stikkers
10 oktober 2021

Zou fijn zijn als jullie bij de keuze van een menu gelijk de keuze kenbaar maken welke soort saus er bij kan (bv speciaalsaus). Dit bleek achteraf bij "opmerkingen"vermeld te moeten worden. Je moet het maar zien en weten. Gevolg: onnodige extra betaling. Overigens: lekkere frites en saté.

Hans ksmp
4 oktober 2021

Helemaal perfect, vooral de zondag openingstijden

Niek
29 september 2021

Bestelling was mooi op tijd klaar en compleet. Jammer genoeg waren de kipfingers wel veel te lang gebakken en daardoor niet meer lekker. Deze keer dus helaas maar 3 sterren.

Amanda
23 september 2021

Friet was te lang gebakken deze keer, normaal is het altijd erg lekker

Paul Monshouwer
12 september 2021

Prima zoals altijd :)

Leo
14 augustus 2021
Pruijsen
4 augustus 2021

Het was weer smullen! Alles was goed! Lekker warm, goede friet,niet te licht,niet te donker, gewoon Top!

schalk
28 juni 2021

Prima. Wel vind ik het jammer op de site dat je even niet terug ziet hoe lat dat je ingetoetst heb. Even voor je zelf een soort nacontrole

Jan dD
6 juni 2021

Prima frites en goede snacks; flinke porties die ruim voorzien zijn van saus. Gelukkig worden de snacks apart verpakt, heel goed!

Hoogendoorn
26 april 2021

Helaas miste de bestelde kipvingers.. Het was een kleine bestelling.

Angelique
11 april 2021

Mooi op de afgesproken tijd was het eten klaar vriendelijke bediening mooue schone zaak

Marco
11 april 2021

Heerlijk eten! Erg lekker gebakken. Zeker een aanrader. 5 sterren

Willemsen
10 april 2021
Teunis
7 april 2021

Snel en makkelijk bestellen via de site

Petra Van der Meij
15 maart 2021

Goed en keurig geregeld en heerlijk gegeten Super handig online bestellen en afrekenen.

george molenaar
13 maart 2021

afhandeling bestelling via internet werkt goed qua tijd en de kwaliteit van m.n. de frites en snacks perfect .

Niek
6 maart 2021

Bestelling was mooi op tijd klaar, compleet en kwaliteit was super!

Jacco
5 maart 2021

Top

Amanda
23 februari 2021

Helaas misten we bij thuiskomst deel van bestelling

Bram
19 februari 2021
Corné van oers
16 februari 2021

Altijd goed. Vriendelijk personeel. Kom er al jaren wel eens vreemd bij een ander geweest maar toch weer op het vertrouwde nest terug gekomen.

John Visser
7 februari 2021

Gemakkelijk online bestellen waarin de gewenste afhaaltijd zelf is te kiezen. Alles op gewenste tijd klaar, met de gebruikelijke kwaliteit zoals altijd.

Nel verschuur
4 februari 2021

Precies op tijd klaar. Veel friet en goed warm.

van andel
25 januari 2021

er zat een verkeerd ijsje bij helaas

Nel verschuur
9 januari 2021

De bestelling was keurig op tijd klaar. Ook lekker veel friet in het bakje.

Teunis Ippel
9 januari 2021

Overzichtelijke website, snel en gemakkelijk bestellen en precies op tijd voor aflevering. Top......

Ssabrinavdwerken
30 december 2020

De sundae 's zijn heerlijk